Klubbutrymmen och deras användning

 

De nyrenoverade klubbutrymmena i Bassihusets andra våning på drygt 100 m2 består av två rum av vilka det större utgör samlings- och sällskapsrum med sittgrupper och bord. Här försiggår mingel före och efter programkvällar och andra tillställningar. Ett svenskt rum för spontana möten kan ske och är i princip tillgänglig när som helst.  (Se Ordningsreglerna). Det mindre rummet inrymmer ett biljardbord och Dart-tavla. Klubbens utrymmen hör till restaurangens utskänkningsområde.

Utrymmena har en screen för TV och audiovisuella ändamål. Tillträde till utrymmena sker via restaurangen eller via den separata ingången på gården. Medlemmarna skaffar sig en elektronisk nyckel för ändamålet. Ordningsreglerna stipulerar användningsvillkoren.

I den intilliggande restaurangen bokar Klubben utrymmen för program- och programfria kvällar och för andra evenemang lämpliga utrymmen. Restaurangens festsal rymmer cirka 100 gäster och kabinett som kan kombineras för 30-60 gäster.  Klubblunch serveras vardagar i ett angränsande kabinett kl. 11.00-14.00. Klubben har ett separat avtal med krögaren om priserna för mat och dryck.