Torsdagen den 21 mars:

21.03.2019 kl. 18.00 – 22.30

Kl.
18 Årsmöte i Kommodor-kabinettet

Kl. 18:30 – 19:00 Baren i klubbutrymmet öppen

Kl. 19:00 Kompassen & Kommodoren:  
Bubblande dryckernas förtrollande värld, tasting med ED Martin Nordell DipWSET, Sommelier, Champagne Master, Edge Wine Finland Oy

Klubbsupé:

*Toast Skagen

*Risotto Milanese och blåmusslor baddade i vittvin

Bassis kökschef Marko Jaakkola har planerat Årsmötessupén att passa till Martin Nordells tasting. Menyn är något annorlunda än normalt. För beställning av blåmusslorna behöver Bassi anmälningarna (ringsignal, ingen svarar), 044 777 0526 till supén senast tisdagen den 19.3. kl. 16.00.

*Tastingens pris:

35 €/person, som innehåller glas av prosecco, cava och champagne.

*Tasting & Klubbsupén totalt 52 €/person. (Övriga drycker tillkommer).

Tastingens pris har skräddarsytts som ett samarbetspris för Svenska Klubben (normalt 58 € - 65 €).

Obs! Man kan naturligtvis delta endast i årsmötet