Coronapandemin ur en allmänläkares synvinkel

13.10.2021 kl. 18.30 – 22.00

Terhi Vörlund-Wallenius berättar om hur coronan i hög grad har påverkat arbetet på hälsovårdsstationerna och förorsakat läkarna där en hel del extra jobb.

Alla möten hålls i restaurang Oobu. Anmälningar till www.oobu.fi (TABLEONLINE med notering Svenska Klubben möte) eller e-mail marina.bjorkenheim(at)oobu.fi eller per telefon 0400-911171 senast föregående dag före kl. 12.
TABLEONLINE reserveringen är att föredra då kan man lägga in allergier eller andra meddelanden där och genast får bekräftelse på reserveringen. Notera att göra reserveringen för en person då ni använder TABLEONLINE reserveringen.

Damernas klubbaftnar
De utannonserade klubbaftnarna (vanligen den andra onsdagen i månaden) hålls i angränsande flexibla restaurangutrymmen, som anpassas efter deltagarantalet för kvällen med början kl. 18.30, om inte annat meddelats. Damernas klubbaftnar inleds i allmänhet med kvällens program, som vanligen består av ett föredrag eller en presentation av ett aktuellt och intressant ämne. Föredraget tar vanligen 30-45 minuter beroende på eventuell, efterföljande diskussion. Efter föredraget intas en supé, som består av en förrätt, varmrätt och kaffe/te. Damerna har också några programfria kvällar då vi äter middag, diskuterar, umgås och trivs i varandras sällskap.