En liten fågel satt en gång…

10.11.2021 kl. 18.30 – 22.00

Gunilla Stenfors är en erfaren snapsviseförfattare som med framgång deltagit i mästerskapen för nyskrivna snapsvisor. Den 10 november besöker hon oss på Svenska Klubben och berättar bl.a. om snapsvisekulturen, hur hon skriver sina snapsvisor och ger tips om hur vi kan planera snapsvisor och snapsvisehäften för våra fester. Den här informationen sköljer vi naturligtvis ner med en liten snaps (eller två?).

Alla möten hålls i restaurang Oobu. Anmälningar till www.oobu.fi (TABLEONLINE med notering Svenska Klubben möte) eller e-mail marina.bjorkenheim(at)oobu.fi eller per telefon 0400-911171 senast föregående dag före kl. 12.
TABLEONLINE reserveringen är att föredra då kan man lägga in allergier eller andra meddelanden där och genast får bekräftelse på reserveringen. Notera att göra reserveringen för en person då ni använder TABLEONLINE reserveringen.

Damernas klubbaftnar
De utannonserade klubbaftnarna (vanligen den andra onsdagen i månaden) hålls i angränsande flexibla restaurangutrymmen, som anpassas efter deltagarantalet för kvällen med början kl. 18.30, om inte annat meddelats. Damernas klubbaftnar inleds i allmänhet med kvällens program, som vanligen består av ett föredrag eller en presentation av ett aktuellt och intressant ämne. Föredraget tar vanligen 30-45 minuter beroende på eventuell, efterföljande diskussion. Efter föredraget intas en supé, som består av en förrätt, varmrätt och kaffe/te. Damerna har också några programfria kvällar då vi äter middag, diskuterar, umgås och trivs i varandras sällskap.