NORDISKT MÖTE I HELSINGFORS 2 – 5.9.2020

02 September 2020 kl. 00.00–20.45

Kära nordiska vänner!

Vi lever i exceptionella tider men vill blicka framåt mot något positivt och hoppas på att allt är över till september. Då planeras Nordiskt möte i Helsingfors – det trettonde evenemanget. Svenska Klubben i Helsingfors fyller 140 år och Helsingfors Börsklubb 110 år. Vi tar oss friheten att lansera ovanstående logo som symbol för vår nordiska gemenskap och som förhoppningsvis kommer till användning även i framtiden.

Vi är långt komna i vårt planeringsarbete som nu väntar på att coronaepidemin släpper taget så att vi kan sända materialet till er alla. I väntan på det, ger vi här några smakbitar:

Onsdag 2.9: Get together med vorschmack och snaps på Börsklubben

Torsdag 3.9: Skytte, golf, bridge, ärtsoppa med punch, Riddarhuset, ortodoxa Uspenskijkatedralen och bastu med dopp i hamnbassängen, middag med show på Börsklubben

Fredag 4.9: Direktionsmöte, paneldiskussion ”Granne med Ryssland” på världens bästa nya allmänna bibliotek Ode, lunch på Musikhuset, gruppfoto, riksdagen, smokingmiddag med sång och musik på Svenska Klubben  

Lördag 5.9: För den som inte åkt hem serveras chokladrunda i Fazers fabrik

Vi återkommer med slutlig inbjudan och program då vi nått säkerhet om att Nordiskt möte kan genomföras i början av september. Såvida läget fortfarande är oklart i slutet av maj får vi gemensamt dryfta hur Nordiskt möte 2020 kan genomföras. 

Helsingfors den 1 april 2020

I hopp om det bästa, 

Carl Haglund                                                            Henry Wiklund

Ordförande                                                               Ordförande

Michael Nyman                                                      Henrik Hultin

Klubbens direktör                                                   Klubbhövding

 


Svenska Klubben i Åbo r.f.
Auragatan 1 F
20100 ÅBO

Besöksadress:
Västra Strandgatan 9

kansliet(at)svenskaklubben.fi
040-3539905

 
Dataskyddsbeskrivning