ÅST: Something Rotten!

02.11.2023 kl. 19.00 – 22.00

Alla herr- och dammedlemmar med avec är välkomna med på Svenska Klubbens föreställning av Something Rotten! på Åbo Svenska Teater torsdagen 2.11.2023 kl. 19.00. Priset är 69 € inklusive ett glas mousserande vin på pausen och faktureras i förväg.

Anmäl dig senast 1.10.2023 med e-post till kanslietXsvenskaklubben.fi. Anmälan är bindande vilket betyder att om du av någon orsak inte kan delta i föreställningen bör du själv sälja biljetten vidare. Teatern tar inte emot annulleringar efter 1.10.

”Broadwaymusikalen Something Rotten! spelas första gången på svenska i Finland! Something Rotten! är en galet rolig fars om hur å ena sidan Hamlet och å andra sidan musikalgenren kan ha kommit till! Vi hamnar i en påhittad renässans kryddad med steampunk på 1590-talet i London. Två bröder försöker bli pop i skuggan av "megastjärnan" William Shakespeare, som producerar hit efter hit.

Something Rotten! baserar sig inte på en pjäs av Shakespeare utan det är en musikalkomedi om hur pjäsen Hamlet kan ha kommit till. Här blandas många bekanta musikalnamn och -toner med step, show, intrig och Shakespeares poesi. Det blir extravaganza med fröjd för både ögon och öron!”(ÅST)

Hjärtligt välkommen!